:::

本所公告
張貼人:陳秀真公告日期:2018-07-20
107-1博士班 畢業程序:論文口試申請

107-1 Ph.D   Graduation procedureApply for oral defense

申請時間

Application time

表格下載

Form download

備註

Remark

以教務處來函為原則(另行通知)

中英文題目上網填寫http://w4.emis.tku.edu.tw/thesisstu/

Upload Thesis/Dissertation Topic online.

請務必於系統開放時間內上網填寫,逾期不予受理。Please be sure to fill in the thesis title during the system opening hours.

2018/10/01-11/15

1.  淡江大學研究生學位考試申請表/

Degree examination application form

2.     論文口試委員推薦表/

Recommended List of Oral Defense Committee Members for the Thesis.

3.     ()士論文考試申請聲明書/

Statement of Degree examination application

4.     中文學位別授予調查表 /

Chinese Degree Investigating Form

5.     通過外語能力檢定證明(上網填報)

Foreign Language Proficiency Profile

6.     檢附台灣學術倫理教育資源中心修課證明(106學年度起入學新生)

Attach course certificate for Center for Taiwan Academic Research Ethics Education

1.     務必請指導教授簽名完後再送交所辦。Please submit to the GIIASS office after your advisor sign the form

2.     提報論文口試須完成:

(1)通過論文大綱審查。

Thesis Proposal Qualified

(2)外語能力檢定證明。

(3)提交發表之學術期刊論文資料或同意刊載證明。

Thesis published record

2018/12/30以前

論文初稿

Preliminary Thesis.

封面請註明初稿+內容為論文完成內文。(請參閱淡江大學研究生碩博士班論文撰寫辦法)

Please add “Preliminary Thesis” on your cover.

2018/12/30以前

研究生參加研討會紀錄填報表/

Seminar Participation records

博士生每學期至少應參加2場國內(外)學術研討會,畢業前應至少參加6場。

PhD student should participate 2 Seminar each semester. participate 6 Seminar before graduation.

備註:

l 請依照「淡江大學國際事務與戰略研究所博士班規定」及「口試同學注意事項」辦理。

l 口試時間及委員聯絡統一由所上安排,以下資料請勿逾期

l 如已提出申請後因各種因素無法進行口試,請務必通知所辦,以便為你辦理相關程序,否則學校將以零分計算。

l 正式口試本部份,請務必自行詢問指導教授後再送交給口委(最晚需於口試日期前2週送交)。

l 2019/01/07-01/11為本所安排正式論文口試期間,若因生涯規劃,口試時間欲提早者,請務必與本所連繫。如欲出席本校畢業典禮(6/16)上臺授證,須於6/8以前完成論文學位口試。

Remark

l Please apply in accordance with the provisions of’’Regulation of Ph.D program of GIIASS, Tamkang University’’ and ‘’Oral defense notification’’.

l Qualification Exam will be arranged by GIIASS office.

l If you have already made oral application papers, you can’t finish oral defese owning to other reasons. Please notify the office, or the oral paper will not be calculated.

l The photocopies of thesis should be given to the members of committee 2 weeks before it takes place.
Oral defence will be arranged during 2019/01/07-01/11. If you have any questions, please contact with GIIASS office . If you want

最後修改時間:2018-07-20 PM 5:57

閱讀更多